back on track meetups

He jij daar!

Herken jij jezelf in één of meerdere van het onderstaande?

  • Loop je vast in je studie of werk? Weet je niet wat je wil?
  • Last van faalangst of stress? Moet alles perfect?
  • Voel je druk van je ouders, maatschappij?
  • Ervaar je vermoeidheidsklachten of burn-out klachten, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maagpijn, spierpijn
  • Voel je je vaak moe, lusteloos, nergens zin in of depressief.
  • Voel je je eenzaam en onbegrepen?
  • Je weet niet welke kant je op wil? Heb je een tussenjaar?
  • Je hebt het gevoel dat er ‘meer’ is, maar weet niet goed hoe en wat?

Nou, je bent niet de enige! Steeds meer jongeren lopen vast en hebben vragen of klachten zoals hierboven beschreven.

Hoe zou je het vinden om antwoorden op je vragen te krijgen? Om keuzes te maken die echt bij jou passen. Keuzes die niet opgelegd worden door school, werk, je ouders of social media en waar je volledig achterstaat. Waardoor je weer vol energie en passie in je leven kunt staan, meer zelfvertrouwen krijgt en je waardevoller voelt. Waardevol voor jezelf en je omgeving.

In de Back On Track Meet Ups, gaan we in een groep op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Voelen dat het leven bijzonder is. Genieten van de kleine dingen. Je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Laat jezelf niet meer afleiden door wat de buitenwereld van jou verlangt. Jij weet van binnen precies wat goed voor je is!

Leer je naar jezelf te kijken en te luisteren naar dat wat in jou speelt. Daarnaast ontmoet je mensen die in hetzelfde schuitje zitten en ervaar je dat je niet de enige bent. Je leert ontspannen in 1 minuut en terug bij jezelf te komen door eenvoudige oefeningen.

Je leert beter communiceren en krijgt meer zelfvertrouwen. Je leert gerichtere keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je gaat ontdekken wat belangrijk is voor jou. Voel jezelf fitter, energieker door simpele oefeningen. En nog veel meer!

Klinkt goed?

Meld je dan nu aan. De 7Ups zijn elke week op woensdag van 19.30u – 20.30u. 

Kosten € 10,- per keer

 

pb me via fb (chat rechtsonder)

Of meld je hier aan

Plaats een reactie