Hypnotic botox, lichamelijk jonger binnen 7 weken

Wordt lichamelijk jonger in 7 weken. Hypnose blijkt een erg effectieve manier te zijn om “de klok terug te draaien” en om een mooie jeugdige uitstraling te genereren en te behouden.

 

Wetenschappelijk bewezen

In de westerse geneeskunst wordt hypnose al meer dan een eeuw toegepast voor een verbazende hoeveelheid gezondheids- en lifestyle problemen. Uitgebreid onderzoek van de laatste tientallen jaren laat zien dat hypnose effectief ingezet kan worden voor problemen zoals angsten, stoppen met roken, pijnbestrijding, sportverbetering, seksuele disfuncties, hoofdpijn en nog veel meer. Het is inmiddels dus al lang bewezen dat de body-mind connectie werkt!

 

Botox zonder risico

Wil jij een jeugdige uitstraling vasthouden en ontwikkelen in plaats van op een later moment te herstellen met cosmetische ingrepen? Dan is hypnose is een fantastisch, gemakkelijke en effectief proces om toe te voegen in je dagelijks leven. Echte schoonheid komt van binnenuit. Hypnose is geweldig voordelig en geeft een diepe, aangename manier om je eigen ‘diepe schoonheidskrachten” te vinden en naar de voorgrond te brengen. Het werkt zowel voor mannen als voor vrouwen.
 
 

Je gedachten worden je realiteit

 
 

Het Hypnotic Botox programma bestaat uit 7 audio’s

 
1. Anti-stress – zenuwstelsel ontladen
Stress speelt een grote factor bij lichamelijke veroudering. Stress staat ook op nummer 1 van alle welvaart ziektes die we in de westerse wereld kennen. Met deze audio ontspan je je zenuwstelsel en activeer je parasympatisch stelsel.

2. Zelfwaardering
Schoonheid komt van binnenuit. Als je je zelfwaardering en zelfliefde vergroot, straal je dit uit naar de buitenwereld. Zelfwaardering is een belangrijk onderdeel van schoonheid. Mensen vinden het aantrekkelijk als je zelfvertrouwen en zelfwaardering uitstraalt.

3. Charisma – uitstraling
Charisma is iets waar iedereen op valt. Charisma is iets ongrijpbaars, maar duidelijk voelbaar. Je kunt leren om charismatisch over te komen, door kleine subtiele veranderingen in je houding aan te brengen. Met deze audio vergroot je je charismatische uitstraling.

4. Hypnotische ogen
“De ergste manier waarop je jezelf kunt bedriegen, is door de dingen waar je ogen van gaan stralen niet te doen.”
Je ogen zeggen meer dan duizend woorden. Ze laten de waarheid zien in elke situatie. De beste manier om iemand te leren kennen, is door hem of haar recht in zijn ogen aan te kijken. Deze audio zorgt ervoor dat je ogen mogen stralen, waardoor je schoonheid en charisma worden vergroot.

5. Stralende huid
Je huid is een belangrijk orgaan in je lichaam. Het beschermt je tegen allerlei invloeden van buitenaf. De menselijke huid kent ongeveer acht miljoen bacteriën per vierkante centimeter. De samenstelling kan per persoon verschillen. Deze bacteriën zijn onontbeerlijk voor een gezonde huid. Synergie is hierbij een belangrijk woord. Deze audio zorgt ervoor dat je huid zich kan verjongen en gaat stralen.

6. Lichamelijke verjonging
Tijd? Bestaat tijd eigenlijk wel? Draai de tijd terug in deze hypnose sessie en laat je cellen zich herstellen en verjongen. Wetenschappelijk onderzoek naar telomeren in onze genen wijst uit dat onze lichaamscellen zich in theorie oneindig kunnen delen. Ontdek jij het geheim van eeuwig leven?

7. Hypnotische botox
[experimenteel] In deze hypnose sessie gaan we gericht in op een lichaamsdeel van jouw keuze. Deze sessie werkt het beste als je de voorgaande sessies hebt beluisterd. We gaan specifiek een lichaamsdeel ontspannen en de spieren aanspreken die verantwoordelijk zijn voor rimpels of huid veroudering.

Ik ben op zoek naar 7 testpersonen om het Hypnotic Botox programma uit te proberen.
Meld je hier aan voor het testpanel!

Of pre-order nu en krijg korting op het volledige Hypnotic Botox programma.

Plaats een reactie