VortexHealing

Toen ik eind dertig was, ben ik mijn jongerencoaching praktijk begonnen. Ik liep vast in mijn werk bij een groot civiel technisch adviesbureau. Ik kon aan mijn eigen kinderen niet eens uitleggen wat voor werk ik eigenlijk deed.. iets met data en tekeningen… Ik heb toen een rigoureuze keuze gemaakt en ben vanuit het niets mijn eigen praktijk gestart. Geen idee waar het naartoe ging, maar het voelde goed. Mijn eigen pad.

Sindsdien ben ik continu op zoek naar technieken die mij aanspreken, methodes om mijn coaching te verbeteren. Maar daarnaast vooral naar mezelf. In de loop van de tijd ben ik er steeds meer achter gekomen, dat praten vaak niet effectief werkt. En ik kan dit altijd goed duidelijk maken tijdens mijn sessies met behulp van een eenvoudig model van ons bewustzijn. (Bekijk dit model op de pagina Hypnotherapie).

 

Praten
Voor veel mensen blijft praten dan ook lekker veilig. Het verhaal wat in je hoofd rondjes draait is al lang bekend en voelt als een houvast. Je bent zelfs gaan geloven dat jij je verhalen bent! Want..wie blijft er over als de verhalen over jezelf in je hoofd ophouden te bestaan? Wie ben je dan?

Ok, zeg ik dan.. mooi verhaal, maar ik zie iets anders bij je… onder je veilige verhaal en overtuigingen gaan emoties schuil.. verborgen voor de buitenwereld, misschien zelfs verborgen voor de mensen die het meest dichtbij je staan? Waarom mogen andere mensen niet zien hoe het echt met je gaat? Laat jij echt aan anderen weten hoe je je voelt?

 

Emoties
Als je eenmaal door hebt dat emoties jouw richtingwijzers zijn in het leven, kun je ze gaan gebruiken in plaats van weg te stoppen.

Naarmate we ouder worden, en dingen meemaken, groeien ook onze overtuigingen van hoe de wereld werkt. DAT gebeurt me nooit meer, denk je dan misschien.. Maar je hebt die ervaringen ook nodig om te leren, om te leven, om te groeien, om vooruit te komen.

Vervelende gebeurtenissen kleuren jouw visie van het leven. En ik gebruik visie, want iedereen vertaalt de realiteit van het leven anders via zijn zintuigen en zijn hersenen. 

 

Magisch
Geloof jij in magie? Ik heb inmiddels al heel wat magische veranderingen in mijn eigen hypnose praktijk gezien, dus ik ben (weer) overtuigd dat magie echt bestaat. De reden dat ik met hypnose werk, is dat je niet hoeft te praten om van je probleem of klacht af te komen. Fantastisch!

Naast hypnose en coaching maak ik vanaf nu ook gebruik van VortexHealing. Dit is een behandelmethode die je terugbrengt naar de bron, naar wie jij oorspronkelijke bent, naar jou.

 

VortexHealing 
VortexHealing® behandelingen zorgen ervoor dat blokkades worden opgelost in je systeem, waardoor je energie weer kan stromen. Hoe meer jouw energie gaat stromen, hoe meer jij jezelf kunt zijn. En hoe meer jij jezelf kunt zijn, hoe minder fysieke en mentale klachten je ervaart.

VortexHealing werkt dus voor allerlei klachten, het enige dat je hoeft te doen is te liggen en het te ondergaan. 

Kijk op mijn VortexHealing pagina voor wat extra info.

 

Oh ja, en onthoud, je bent genoeg en je zult altijd genoeg zijn. Jij bent een geweldig persoon. Daar hoef je niets voor te doen.

Plaats een reactie