woman underwater
Hypnotic Beauty & Charisma

Wordt aantrekkelijker door gewoon te luisteren

Sta jezelf toe om deel te nemen aan dit avontuur naar jouw schoonheid. Ontdek het geheim dat in jouw zit. Echte schoonheid komt van binnenuit.

De bedenker van Hypnotic Beauty, Wendy Packer – geregistreerde verpleegster, en een hypnotiseur van wereldklasse zegt:

“Honderden miljoenen vrouwen spenderen tientallen miljarden dollars per jaar aan schoonheidsproducten om hun schoonheid te behouden”


Hypnotic Beauty is niet ontworpen om workouts of yoga of Zumba, een gezond dieet of make-up te vervangen!

Er is een reden dat hypnose door de Mayo Clinic “een veilige, aanvullende behandeling” wordt genoemd. Het is zowel een aanvulling als complimenten voor je leven!”

Wil jij de grootste geheimen van schoonheid en uitstraling bezitten?

Ik, Maarten de Jong, gecertificeerd Hypnotic Beauty & Charisma Consulent sinds 2019, sta volledig in voor dit bijzonder eenvoudig schoonheidsprogramma. Tijdens de sessies heb ik rimpels als sneeuw voor de zon zien verdwijnen.


Doe met me mee, ontdek het geheim en wordt moeiteloos een “Hypnotic Beauty” voor jezelf en je omgeving. Voel je onweerstaanbaar, stralend en aantrekkelijk.

Een hypnotiserende schoonheid… nu en voor altijd, naarmate je meer leert van het Hypnotic Beauty & Charisma programma…

Wil je graag dagelijks of wekelijks luisteren naar deze ontspannende sessies? Jij hebt de keuze.


Er is misschien een deel van jou (de kritische stem) die zegt, wat een onzin, maar er is ook ergens een deel van jou die graag zou willen geloven dat dit programma werkt. Kun je je voorstellen hoe het zou voelen als je zelfverzekerder de buitenwereld in gaat, wetende dat je iets uitstraalt wat anderen niet hebben?

Dit programma werkt zo simpel en eenvoudig. En het beste van alles is je hoeft er niet bewust over na te denken. Jouw onderbewustzijn zal het oppikken en er moeiteloos mee aan de slag gaan. Jij hoeft ook niet meer na te denken over hoe je op de fiets stapt of autorijd, dat regelt je onderbewustzijn allemaal voor jou.

Hypnotiserende glimlach

mona lisa
Photo by Gantas Vaičiulėnas on Pexels.com

De “Mona Lisa-glimlach” is misschien de beroemdste in de geschiedenis. Het is alsof het model van het schilderij een mysterie herbergt. Een natuurlijke glimlach die zo subtiel is, dat hij dubbelzinnig een persoon aantrekkelijker maakt en dus mooier.

Mini experiment: Laat je aandacht even naar je mond gaan en sta jezelf toe dat er een zachte glimlach verschijnt.. Ervaar wat deze subtiele verandering met je doet.

Door het subtiel transformeren van je emotionele toon zal je teint op een mooie, jeugdige manier transformeren. Je hebt de kracht om je dromen op zoveel manieren te laten uitkomen… door een paar minuten dagelijkse zelfhypnose in je leven op te nemen.


Welke sessies kun je verwachten?

 • Hypnotische sereniteit
 • Hypnotische ogen
 • Hypnotisch gelaat
 • Hypnotische glimlach
 • Radicale zelfwaardering
 • Introductie Hypnotic Charisma
 • Hypnotic Charisma
 • Charismatische stem
 • Lichaamstaal
 • Mono No Aware
 • Zelftroost
 • De Kracht van ja

Het geheim om er 20+ jaar jonger uit te zien.

Stel je voor… een levenslange voorraad van er jonger en mooier uitziend (en voelend) voor minder dan de prijs van een maand voorraad aan dure gezichtscrème…

Dit programma is ook zeer geschikt voor mannen!!

Over mij

Wie ben ik?

Maarten de Jong is de bedenker van jongerencoach- en hypnosepraktijk Verdieping7 in Oosterhout.

Met een universitaire achtergrond in Architectuur is hij erg creatief op het gebied van coachen, hypnose en een aantal andere healingtechnieken (EMDR, EFT, Dynamind, VortexHealing®, Havening Techniques®). Samen met zijn achtergrond in bouwkunde, techniek en zijn grote spirituele kennis is hij in staat om een stevige fundering te leggen voor elk behandeltraject in zijn praktijk.

Hij werkt graag met jongeren samen om ze hun eigen wensen te laten ontdekken.

Zijn aanpak is net zoals zijn stem: warm en persoonlijk