“Pas aan wat bruikbaar is, schrap wat onnodig is, en voeg je eigen smaak toe.

Bruce Lee

Heej, ik ben Maarten de Jongerencoach, oftewel een luisteraar naar jouw persoonlijke verhaal. Ik luister naar je zonder oordeel en help je met behulp van creatieve en concrete tools, jezelf beter te leren kennen. Hierdoor sta je bewuster in de wereld en kun je makkelijker de dingen doen die je echt graag wil.

coaching

Faalangst, stress, vermoeidheid, gepest worden, een hoofd dat overloopt, er bij willen horen, boosheid, driftbuien, bang en onzeker, nergens zin in hebben, alleen maar gamen, het gevoel hebben dat je alles mist, perfecte selfies, je telefoon bepaalt je leven, je ouders zijn gescheiden, te veel prikkels, slechte concentratie, slaap je slecht, snel afgeleid of je gewoon heel vaak kut voelen.

 

 

Ben je vastgelopen of zie je het even allemaal niet meer zitten? Dat voelt waarschijnlijk heel klote, maar weet dat je er niet alleen voorstaat. Probeer om hulp te vragen. Zelfs de aller-allerbesten hebben hulp nodig. Kijk bijvoorbeeld eens naar topsporters. Zonder coach kunnen zij geen topprestaties leveren. Ik ken persoonlijk geen topsporter zonder coach, jij?

 

Om hulp vragen is geen teken van zwakte. Om hulp vragen is juist heel menselijk en normaal. Iedereen heeft blinde vlekken, bijvoorbeeld een nutteloze gewoonte waar je niks aan hebt. Het kan zijn dat deze gewoonte je in de weg zit, waardoor je vastloopt. Fuck!

“Piekeren is niet hetzelfde als nadenken”

Je bent genoeg

Het mooie is, dat alles al in jezelf aanwezig is. Jij bent al perfect, en je mag het bij mij komen ontdekken. Je bent nu al goed zoals je bent, je moet het alleen zelf gaan zien. Daar kan ik je bij helpen. Ik ga niet zeggen wat jij moet doen, jij weet zelf al de antwoorden al. Die gaan we samen of met behulp van anderen ontdekken.

Oh ja, en je bent niet de enige waar het niet zo lekker gaat.

Superhamster!

Stel jezelf eens de vraag : Leef je je eigen leven of laat jij je leven door anderen bepalen?

Stel je eens voor dat je een hamster had, die al je wensen kon vervullen. Hoe zou je leven er dan uitzien? Stel jezelf eens voor hoe je je zou voelen?

En stel je eens voor dat alles en iedereen met je meewerkt om te bereiken wat jij wil!

 

Wow!

Emoties

Emotionele problemen zijn er, om ons aan te geven dat er iets mag veranderen. Verandering is heel moeilijk voor mensen. Wij zijn gewoontedieren. Ons lichaam is erop gericht, dat we zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Verandering kost enorm veel energie. Voel maar eens wat de volgende woorden met je doen als je ze leest. Ruzie, scheiding, verhuizing, wisselen van school, nieuwe klas, nieuwe baan.

Ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen om je problemen om te buigen in kansen. Zodra je je problemen toelaat en je er niet tegen verzet, zullen ze ook weer verdwijnen. Omarm ze met liefde en ben dankbaar dat ze je helpen om te kunnen groeien.

Hoe zou een coaching traject er uit kunnen zien?

Iedereen is uniek. Jij dus ook. Elk mens heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. een coachingstraject is daarom vaak niet voor iederen hetzelfde. Hieronder beschrijf ik een aantal fasen waar we samen doorheen gaan in een traject. De ene keer gaat het sneller dan de andere.

Een coachingstraject bestaat meestal maximaal uit 7 sessies. In deze tijd zul je veel over jezelf ontdekken en uiteindelijk met veel zelfvertrouwen het leven weer tegemoet gaan.

1. Intake

Het is belangrijk om duidelijk te krijgen wat jij daadwerkelijk voelt. Wat ervaar je als het grootste probleem in je leven. Wat hoop je te bereiken? Samen kijken we op welke gebieden in je leven uit balans zijn.

 

2. Identificatie van je probleem

Deze fase gebruiken we om je te helpen de belangrijkste ongewenste emoties te identificeren.

3 Gewenste coachingsdoel opstellen

De volgende fase is het vaststellen van het belangrijkste coachingsdoel waaraan je wilt wilt werken en hierover overeenstemming bereiken. Het is belangrijk om je alleen op 1 ding tegelijk te concentreren. Wat is het eerste doel waarnaar je wilt werken? 

4. Beperkende overtuigingen

Het is belangrijk om nu duidelijk te maken wat jouw belangrijkste beperkende overtuiging is. Wat is het belangrijkste geloof dat jou weerhoudt om vooruit te komen en je doelen te bereiken?

5. Kernidentiteit

Door nog dieper in te gaan op je kernidentiteit zul je beter begrijpen wat de ware aard van het probleem is. Het probleem is op een of andere manier altijd met je identiteit verbonden.

6. kernwaarden & prioriteiten

Samen kijken we en maken we helder wat je kernwaarden en prioriteiten zijn. Wat drijft jou nou echt? Hier door kun je verstandiger keuzes maken in overeenstemming met wat jij eigenlijk wilt.

 

 

7. Nazorg

Nazorg wordt nog wel eens vergeten. Ik vind het belangrijk als mens om te checken of de veranderingen die je hebt doorgevoerd ook echt werken voor jou.

 

 

prijzen

* Verdieping7 wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keuze, omdat ik van jou volledige inzet verwacht.

Wil jij makkelijker studeren?

Luister nu de hypnosesessie om beter te studeren.

 

 

lees verder..

Doe een wens!

Als je er klaar voor bent! Je nieuwe leven staat net om de hoek.

×

Hoi!

Klik op mijn naam om direct contact op te nemen via WhatsApp of vul het contactformulier in op de contactpagina.

×