NEEM DE REGIE TERUG

Ontdek jouw unieke scheppingskrachten en speel het spel dat leven heet.

Medicijnwiel creatiekracht
Medicijnwiel

JIJ BENT CREATIE

Het medicijnwiel is te complex om snel even uit te leggen. Er zit ongelooflijk veel beweging in het creatiewiel en zelfs in één sessie focussen we vooral op jouw uitdaging en het deel van het wiel dat daarbij aan bod komt. Elke creatiesessie bij verdieping7 is dus uniek.

Kort gezegd gaat het leven om balans. De balans tussen mannelijke naar buitengaande energie en vrouwelijke naar binnenkerende energie. Dit samenspel kun je eigenlijk heel simpel gezegd het spel van het leven noemen. Deze positieve en negatieve energie draaien constant om elkaar heen. Dit samenspel zorgt voor de aardse ervaringen die jouw ziel heeft uitgekozen in het lichaam waar je nu in zit.

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien? Check dan mijn medicijnwiel checker app

Ik breng magie

Gouden stoel sessie

Wil jij graag weten wat jouw unieke talent is? Ben jij op zoek naar een levensdoel? Hoe zit het met jouw zielsmissie? Leef jij nog niet in de realiteit waar jij van droomt?

Kies voor een Gouden Stoel Sessie. In deze sessie ga ik in op jouw persoonlijke medicijnwiel en ontdek je jouw unieke creatiekracht. Mijn helderheid zorgt ervoor dat jij na afloop van deze sessie vertrouwen & richting hebt in jouw leven. Jij hebt de verantwoordelijkheid over jouw leven, alleen jij kunt de regie over je eigen leven pakken. Door deze waardevolle sessie kun jij de teugels weer in handen nemen.

Aan de hand van je geboortedatum ga ik diep in op de blauwdruk en handleiding van jezelf, zodat jij het in jouw dagelijkse leven en in al jouw creatieprocessen bewust kan gaan leven. Er is niets dat jouw hoeft tegen te houden om jouw wereld te scheppen.

Jouw ziel hoort op de Gouden Stoel te zitten. Jouw zielstrilling maakt het mogelijk om de dingen aan te trekken waar jij naar verlangt. Speel het spel. Je mag genieten. Geniet van de positieve én zelfs van negatieve ervaringen. Stop met overleven en reageren, neem de regie weer terug in handen.

In deze sessie breng ik helderheid in jouw leven, dat is mijn talent.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur.

De kosten bedragen normaal €159,-

Profiteer van de speciale aanbieding tot en met juni:

Fysiek 1-op-1 : €99,- // Online : €75,-

*De sessie is opgebouwd volgens de methode van Medicine Loes

Nieuwsgierig? In de tussentijd kun je alvast zelf je wiel uitrekenen in de: medicijnwiel checker app

Ontdek de blauwdruk van jouw unieke krachten