ONTDEK JOUW UNIEKE KWALITEITEN

Ontdek de 12 scheppingskrachten van het creatieproces en speel het spel dat leven heet.

Medicijnwiel

JIJ BENT CREATIE

Het medicijnwiel is te complex om snel even uit te leggen. Er zit ongelooflijk veel beweging in het creatiewiel en zelfs in één sessie focussen we vaak op jouw vraag en het deel van het wiel dat daarbij aan bod komt. Elke creatiesessie bij verdieping7 is dus uniek.

Kort gezegd gaat het leven om balans. De balans tussen mannelijke naar buitengaande energie en vrouwelijke naar binnenkerende energie. Dit samenspel kun je eigenlijk heel simpel gezegd het spel van het leven noemen. Deze positieve en negatieve energie draaien constant om elkaar heen. Dit samenspel zorgt voor de aardse ervaringen die jouw ziel heeft uitgekozen in het lichaam waar je nu in zit.

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien? Check dan mijn medicijnwiel checker app

Ik breng helderheid

Creatiekracht sessie

Ben jij zoekende naar wat jouw unieke creatiekracht is? Ben jij op zoek naar jouw levensdoel en jouw zielsmissie? Voel jij dat jij nog niet leeft in de realiteit waar jij van droomt? Kom dan langs voor een Gouden Stoel Sessie. In deze sessie leren we je naar jezelf te kijken vanuit jouw persoonlijke creatiewiel (creatiewielnumerologie -medicijnwielnumerologie).

We rekenen naar aanleiding van jouw geboortedatum vijf getallen op de vier windrichtingen en je hart uit. We gaan diep op deze blauwdruk en handleiding van jezelf in, zodat jij het in jouw dagelijkse leven en in al jouw creatieprocessen bewust kan gaan leven. En niets jou meer tegenhoudt om jouw wereld zonder problemen te scheppen.

Jouw ziel hoort op de Gouden Stoel in je hart te zitten en van hier uit het spel te spelen op aarde. Mijn talent is dat ik helderheid (6) breng in jouw leven.

De duur van de sessie is iets minder dan 2 uur. De kosten bedragen normaal €125,- maar tot en met april heb ik een speciale introductie aanbieding en bied ik deze sessie voor €75 euro aan.

*De sessie is opgebouwd volgens de methode van Medicine Loes

Nieuwsgierig? In de tussentijd kun je alvast zelf je wiel uitrekenen in de: medicijnwiel checker app

Ontdek de blauwdruk van jouw unieke krachten