Ervaar vrijheid in je leven. Ontdek jouw unieke scheppingskrachten

De 12 stappen van creatie

Alles is creatie. Leven is creëren. Leven wordt gecreëerd en jij bent daar onderdeel van. Jij als kwetsbare ziel. Je ziel zo kwetsbaar als een pasgeboren baby. Zo zacht en wonderbaarlijk en krachtig om iedereen tot zachtheid te brengen. Je ziel is zo kwetsbaar als een hulpeloze baby. Afhankelijk van anderen voor overleving in deze wereld. Overleven op deze dualistische aarde. Om mee te maken hoe het voelt, het pretpark van emoties, ervaringen, kwetsbaarheid, pijn.

Het spel op aarde

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien? Check dan mijn medicijnwiel checker app

Medicijnwiel app

Check jouw medicijnwiel getallen

Wil jij graag weten wat jouw unieke talent is? Ben jij op zoek naar een levensdoel? Hoe zit het met jouw zielsmissie? Leef jij nog niet in de realiteit waar jij van droomt?

Kies voor een Gouden Stoel Sessie. In deze sessie ga ik in op jouw persoonlijke medicijnwiel en ontdek je jouw unieke creatiekracht. Mijn helderheid zorgt ervoor dat jij na afloop van deze sessie vertrouwen & richting hebt in jouw leven. Jij hebt de verantwoordelijkheid over jouw leven, alleen jij kunt de regie over je eigen leven pakken. Door deze waardevolle sessie kun jij de teugels weer in handen nemen.

Aan de hand van je geboortedatum ga ik diep in op de blauwdruk en handleiding van jezelf, zodat jij het in jouw dagelijkse leven en in al jouw creatieprocessen bewust kan gaan leven. Er is niets dat jouw hoeft tegen te houden om jouw wereld te scheppen.

Jouw ziel hoort op de Gouden Stoel te zitten. Jouw zielstrilling maakt het mogelijk om de dingen aan te trekken waar jij naar verlangt. Speel het spel. Je mag genieten. Geniet van de positieve én zelfs van negatieve ervaringen. Stop met overleven en reageren, neem de regie weer terug in handen.

In deze sessie breng ik helderheid in jouw leven, dat is mijn talent.

Een sessie duurt ongeveer 2 - 2,5 uur uur.

*De sessie is opgebouwd volgens de methode van Medicine Loes

Gouden stoel sessie

Helderheid in jouw creatie