WORD VERLIEFD OP

HET LEVEN

MIJN AANBOD

Medicijnwiel Numerologie

a rock circle in the middle of a desert
a rock circle in the middle of a desert

Het medicijnwiel is een traditioneel spiritueel symbool dat vaak gebruikt wordt in de inheemse culturen van Noord-Amerika. Het wiel bestaat uit vier richtingen, die elk een specifieke betekenis en element vertegenwoordigen. Het oosten symboliseert nieuw begin en groei, het zuiden staat voor passie en creativiteit, het westen vertegenwoordigt introspectie en wijsheid, en het noorden staat voor wijsheid en spirituele verbinding.

Het medicijnwiel wordt gebruikt als een kompas voor het vinden van balans en harmonie in het leven. Het is ook een krachtig hulpmiddel voor genezing en heling, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Door te werken met het medicijnwiel kunnen we in contact komen met onze innerlijke kracht en wijsheid, en onze verbinding met de natuur en de kosmos versterken.

Gouden Stoel Sessie

Voorouderlijk traumaheling

woman in black and white striped shirt hugging girl in black and white striped shirt
woman in black and white striped shirt hugging girl in black and white striped shirt

Voorouderlijk trauma heling is een proces waarbij we ons richten op het genezen van de emotionele wonden die in onze familiegeschiedenis zijn ontstaan.

Het begrijpen en erkennen van het trauma dat onze voorouders hebben ervaren, kan ons helpen om een dieper begrip van onszelf en onze eigen emotionele reacties te krijgen. Door middel van therapie en verschillende helingstechnieken kunnen we de negatieve gevolgen van dit trauma verminderen en ons bevrijden van de herhaalde patronen die ons gevangen houden. Het doel is om onszelf en toekomstige generaties te bevrijden van de last van het verleden en een gezondere, veerkrachtigere toekomst te creëren.

Heldenbank sessie

VortexHealing

purple and pink plasma ball
purple and pink plasma ball

Vortexhealing is een energetische genezingsmethode die zich richt op het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam en de geest. Deze techniek maakt gebruik van energetische vortexen, die helende energie door het lichaam sturen en blokkades oplossen.

Tijdens een vortexhealing-sessie werkt de beoefenaar met de cliënt om de oorzaak van fysieke of emotionele klachten op te sporen en te helen. Het kan helpen bij het verminderen van pijn, het verlichten van stress en het bevorderen van algemeen welzijn. Door de subtiele en diepgaande werking van vortexhealing kan het ook helpen bij het loslaten van oude patronen en het bevorderen van spirituele groei.

Het is een holistische benadering van genezing die lichaam, geest en ziel in balans brengt.

Divine Energy Healing

Tarieven

Gouden Stoel Sessie (Medicijnwiel Numerologie Reading) €150,- (2 uur)

Heldenbank Sessie (Voorouderlijk Traumaheling) €150 (2 uur)

VortexHealing (energetische fysiotherapie) €65,- / online €55,- (1 uur)

VANAF

€55

Vuur van Verbinding

Samen met Anneke ben ik het Vuur van Verbinding gestart.

Het vuur is een initiatief waarbij we bij elkaar komen om onszelf te zijn, ons verhaal te delen en te luisteren. We creëren een veilige omgeving waarin we afscheid kunnen nemen van wat we niet meer willen en onze wensen kunnen uitspreken.

Vanuit een verbindend vuur wat elke bijeenkomst zal worden ontstoken, mag rust ontstaan. Er hoeft niks, geen verwachtingen.

Je mag je verhaal delen. Je mag luisteren. Je mag voor het vuur zorgen. Je mag afscheid nemen van wat je niet meer wil in je leven. Je mag wensen doen.

Belangrijk is dat je je helemaal welkom voelt in deze bijeenkomst.

Er wordt zorg gedragen voor en door iedereen.

Leven in vrijheid

Leven vrijheid betekent dat je bewust en intensief geniet van alle aspecten van het leven.

Het streven naar een gelukkig en dienstbaar bestaan, waarbij je je gedachten, gevoelens en ervaringen ten volle omarmt. Vrijheid betekent ook voluit leven. Het is jezelf de ruimte geven om te groeien, te leren en te ontwikkelen op alle vlakken en deze wijsheid te delen met anderen. Het gaat erom dat je jezelf openstelt voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, en dat je je niet laat tegenhouden door angst of twijfel.

Vrijheid betekent ook het aangaan van de verbinding met anderen, het ervaren van liefde en het koesteren van waardevolle relaties en liefde voelen voor je donkere, negatieve en schaduwstukken.