Bezielde creatie begint bij jouw hartsverlangen.

Creatietherapie

Tarieven

Soul-Profiler Reading €35,-

Gouden Stoel Sessie €150,-

Heldenbank Sessie €150,-

Gouden Vortex Sessie €300,-

VortexHealing® Groepssessie GRATIS

VortexHealing® €75,- / online €65,-

€35

VANAF

Creatie is beweging. Als jij in beweging bent creëer je je realiteit. Op de snijlijn van het mannelijke en het vrouwelijke ontstaat leven. Als je seksuele energie kan stromen ontstaat magie, schoonheid en nieuw leven. Pure levensenergie maakt blij. Jij bent een krachtige creator van jouw realiteit. Jij bent een uniek medicijn voor onze wereld. Jij maakt de wereld mooier door vanuit jouw harsverlangen te leven.

Kort gezegd gaat het leven om balans. De balans tussen mannelijke naar buitengaande energie en vrouwelijke naar binnen kerende energie. Dit samenspel kun je eigenlijk heel simpel gezegd het spel van het leven noemen. Deze positieve en negatieve energie draaien constant om elkaar heen. Dit samenspel zorgt voor de aardse ervaringen die jouw ziel heeft uitgekozen in het lichaam waar je nu in zit.

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien? Check dan mijn de Soul-Profiler app

Creatietherapie

Alles is creatie
a rock circle in the middle of a desert
a rock circle in the middle of a desert

Gouden stoel

Het medicijnwiel wordt gebruikt als een kompas voor het vinden van balans en harmonie in het leven. Het is ook een krachtig hulpmiddel voor genezing en heling, zowel op fysiek als emotioneel niveau.

Door te werken met het medicijnwiel kunnen we in contact komen met onze innerlijke kracht en wijsheid, en onze verbinding met de natuur en de kosmos versterken.

Creatiewiel numerologie & medicijnwiel
woman in black and white striped shirt hugging girl in black and white striped shirt
woman in black and white striped shirt hugging girl in black and white striped shirt

Heldenbank sessie

Voorouderlijk trauma heling is een proces waarbij we ons richten op het genezen van de emotionele wonden die in onze familiegeschiedenis zijn ontstaan.

Het begrijpen en erkennen van het trauma dat onze voorouders hebben ervaren, kan ons helpen om een dieper begrip van onszelf en onze eigen emotionele reacties te krijgen. Door middel van therapie en verschillende helingstechnieken kunnen we de negatieve gevolgen van dit trauma verminderen en ons bevrijden van de herhaalde patronen die ons gevangen houden. Het doel is om onszelf en toekomstige generaties te bevrijden van de last van het verleden en een gezondere, veerkrachtigere toekomst te creëren.

Voorouderlijk traumaheling
purple and pink plasma ball
purple and pink plasma ball

VortexHealing

Vortexhealing is een energetische genezingsmethode die zich richt op het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam en de geest. Deze techniek maakt gebruik van energetische vortexen, die helende energie door het lichaam sturen en blokkades oplossen.

Tijdens een vortexhealing-sessie werkt de beoefenaar met de cliënt om de oorzaak van fysieke of emotionele klachten op te sporen en te helen. Het kan helpen bij het verminderen van pijn, het verlichten van stress en het bevorderen van algemeen welzijn. Door de subtiele en diepgaande werking van vortexhealing kan het ook helpen bij het loslaten van oude patronen en het bevorderen van spirituele groei.

Het is een holistische benadering van genezing die lichaam, geest en ziel in balans brengt.

Divine Energy Healing

Vuur van Verbinding

Samen met Anneke ben ik het Vuur van Verbinding gestart.

Het vuur is een initiatief waarbij we bij elkaar komen om onszelf te zijn, ons verhaal te delen en te luisteren. We creëren een veilige omgeving waarin we afscheid kunnen nemen van wat we niet meer willen en onze wensen kunnen uitspreken.

Vanuit een verbindend vuur wat elke bijeenkomst zal worden ontstoken, mag rust ontstaan. Er hoeft niks, geen verwachtingen.

Je mag je verhaal delen. Je mag luisteren. Je mag voor het vuur zorgen. Je mag afscheid nemen van wat je niet meer wil in je leven. Je mag wensen doen.

Belangrijk is dat je je helemaal welkom voelt in deze bijeenkomst.

Er wordt zorg gedragen voor en door iedereen.

Leven in vrijheid

Leven vrijheid betekent dat je bewust en intensief geniet van alle aspecten van het leven.

Het streven naar een gelukkig en dienstbaar bestaan, waarbij je je gedachten, gevoelens en ervaringen ten volle omarmt. Vrijheid betekent ook voluit leven. Het is jezelf de ruimte geven om te groeien, te leren en te ontwikkelen op alle vlakken en deze wijsheid te delen met anderen. Het gaat erom dat je jezelf openstelt voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, en dat je je niet laat tegenhouden door angst of twijfel.

Vrijheid betekent ook het aangaan van de verbinding met anderen, het ervaren van liefde en het koesteren van waardevolle relaties en liefde voelen voor je donkere, negatieve en schaduwstukken.