VORTEXHEALING

Transformeert emotionele problemen. Herstelt je energielichaam. Heelt je fysieke lichaam. VortexHealing pakt de oorzaak van je blokkade aan, waardoor je energie weer kan stromen en je zelfhelend vermogen wordt hersteld.

wekelijkse online groepshealing

Energetisch begin van de week

Ik nodig je uit om jouw week goed te beginnen door een speciale online healingsessie bij te wonen op maandagochtend. Mocht je nog blokkades voelen die je tegenhouden om datgene te doen wat je graag zou willen, dan is deze sessie perfect voor jou. Krijg even rust om de nieuwe week goed te beginnen.

Voor wie?

VortexHealing is geschikt voor iedereen. VortexHealing is een hele mooie manier om je energiesysteem weer in balans te brengen, waardoor je lichaam zich kan herstellen. Ervaar meer innerlijke rust door deze bijzondere groepshealing.

Hoe ziet deze groepshealing er uit?

De sessie duurt ongeveer een uur met een korte introductie of bespreking van wat we gaan doen in de sessie. Je kunt de healing online vanuit je eigen veilige omgeving volgen. Aan het einde is er kort de ruimte om wat met elkaar te delen of vragen te stellen.

De kosten zijn €50,- voor 5 healingen of €15 euro per losse sessie.

Tot 1 juli zijn onze groepssessies gratis op maandagochtend 8:30u.

Als je je aanmeldt via onderstaand formulier ontvang je wekelijks de link naar de online sessie via de mail.

Blijf op de hoogte van mijn VortexHealing Sessies

* indicates required
Blokkades

WAAROM VORTEXHEALING?

Gedachten en gevoelens zijn vaak diep geworteld in je onderbewustzijn. Met Vortexhealing is het mogelijk om tot diep in het onderbewuste los te komen van die gedachten en gevoelens.

We hebben allemaal dingen meegemaakt die niet goed verwerkt zijn, en die zijn blijven hangen. Deze ervaringen zakken naar het onderbewuste, en blijven een rol spelen in je doen en laten.

VortexHealing is een energie healing methode die diep inwerkt op jouw systeem. Deze divine energy healing methode gaat rechtstreeks naar de oorzaak van je probleem en lost daar de blokkade op.

De kracht en intelligentie van VortexHealing maakt dat bijzonder diep gewerkt kan worden op het breedst mogelijke scala aan fysieke en emotionele klachten.

Voor wie?

VortexHealing is geschikt voor iedereen. VortexHealing is een hele mooie manier om je energiesysteem weer in balans te brengen, waardoor je lichaam zich kan herstellen. Jouw lichaam is namelijk een zelfhelend mechanisme. Geef je zelfhelende vermogen een boost met VortexHealing en krijg meer innerlijke rust.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een VortexHealing behandeling vindt meestal liggend plaats op een behandeltafel. De sessie duurt ongeveer een uur. Als cliënt heb je als enige taak de aandacht bij jezelf te houden en de behandeling te ondergaan.

Vortexhealing sessie kunnen ook op afstand gegeven worden via telefoon of beeldbellen.

Filosofie

ÉÉN BRON, ÉÉN BEWUSTZIJN.

De filosofie van VortexHealing® is dat al het leven één is.  Maar omdat we het besef daarvan zijn kwijtgeraakt, is onze fundamentele levenservaring er één van afscheiding geworden.

Ons universum is een mysterie. Iets is ontstaan ​​waar voorheen niets was. Dit vergeten we regelmatig in ons moderne drukke leven.

We ervaren onszelf als een bepaald wezen dat gescheiden is van al het andere en gescheiden is van de Universele Bron van creatie. Dit idee creëert allerlei overtuigingen en problemen, die in de loop van de tijd (en levens)  ons menselijk systeem conditioneren.

Naast het creëren van een groot aantal emotionele problemen, creëert het ook blokkades in ons menselijke energiesysteem, die zwakte en lichamelijke ziekte veroorzaken.

Hoe?

DIVINE ENERGY

Vortexhealing® is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Vortexhealing werkt voor zowel lichamelijke en geestelijke klachten en is een holistische manier van behandelen.

Behandelingen zijn erop gericht om blokkades op te heffen waardoor energie weer kan gaan stromen, zodat jouw systeem de mogelijkheid krijgt om te herstellen en te groeien. 

 Het bijzondere van deze methodiek is dat het werkt met “divine energy”, het bewustzijn en het zelfhelende vermogen van het lichaam. Hierdoor werkt de Vortex  behandeling altijd positief en voor het hoogste doel en welzijn van degene die behandeld wordt.

Tevens werkt het ondersteunend bij andere behandelingen zoals operaties, fysio-, manuele- of psychotherapie etc. en kan zonder bezwaar in combinatie met andere therapieën, zoals chemokuren of medicijnen gebruikt worden.

Waarvoor?

WELKE KLACHTEN?

VortexHealing is geschikt voor het oplossen van blokkades die jij ervaart. Deze psychosociale behandeling kan ingezet worden bij allerlei soorten klachten zowel fysieke als bij psychosomatische klachten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende klachten :

 • Moeheid, weinig energie
 • Psychische klachten
 • Stress, overspannenheid en burn-out
 • Onrust, woede, diep verdriet, depressies, onzekerheid en allerlei soorten angst, zoals faalangst en examenvrees en claustrofobie.
 • Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten (SOLK)
 • Buikpijn, Maagklachten
 • Gehoorklachten, Tinitus
 • Huid klachten (bv. Huiduitslag, Eczeem, psoriasis)
 • Lichamelijke klachten, allergieën
 • Hoofdpijn, Migraine, spanningshoofdpijn
 • Relatieproblemen
Energie

WAT KOST EEN BEHANDELING?

VortexHealing
(online / op afstand)

50

/sessie

 • 60 minuten
 • 10 min. check-in
 • 45 min. behandeling
 • 5 min. check-out

VortexHealing

65

/sessie

 • 60 minuten
 • 10 min. check-in
 • 45 min. behandeling
 • 5 min. check-out

VortexHealing
voor kinderen
(t/m 17jr)

45

/sessie

 • 45 minuten
 • 10 min. check-in
 • 30 min. behandeling
 • 5 min. check-out

*Pakketkorting :

10% korting bij afname van een strippenkaart voor 5 sessies. (Als de eerste sessie bevalt en je gaat voor een pakket dan krijg je ook korting op je eerste sessie.)

Blijf op de hoogte van mijn VortexHealing Sessies

* indicates required

“VortexHealing” is a registered service mark of Ric A. Weinman. All rights reserved. Used here with permission. www.VortexHealing.org

Breng je denken en gevoel dichter bij elkaar met VortexHealing®