“Pas aan wat bruikbaar is, schrap wat onnodig is, en voeg je eigen smaak toe”

Ik luister naar je zonder oordeel en help je met behulp van creatieve en concrete tools, jezelf beter te leren kennen. Hierdoor sta je bewuster in de wereld en kun je makkelijker de dingen doen die je echt graag wil.

Coaching

Vastgelopen?

Ben je vastgelopen of zie je het even allemaal niet meer zitten? Dat voelt waarschijnlijk heel klote, maar weet dat je er niet alleen voorstaat. Probeer om hulp te vragen. Zelfs de aller-allerbesten hebben hulp nodig.

Kijk bijvoorbeeld eens naar topsporters. Zonder coach kunnen zij geen topprestaties leveren. Ik ken persoonlijk geen topsporter zonder coach, jij?

Jij verdient hulp!

Faalangst, stress, vermoeidheid, gepest worden, een hoofd dat overloopt, er bij willen horen, boosheid, driftbuien, bang en onzeker, nergens zin in hebben, alleen maar gamen, het gevoel hebben dat je alles mist, perfecte selfies, je telefoon bepaalt je leven, je ouders zijn gescheiden, te veel prikkels, slechte concentratie, slaap je slecht, snel afgeleid of je gewoon heel vaak kut voelen.

Om hulp vragen is geen teken van zwakte. Om hulp vragen is juist heel menselijk en normaal. Iedereen heeft blinde vlekken, bijvoorbeeld een nutteloze gewoonte waar je niks aan hebt. Het kan zijn dat deze gewoonte je in de weg zit, waardoor je vastloopt. Fuck!

“PIEKEREN IS NIET HETZELFDE ALS NADENKEN”

JIJ BENT GENOEG!

Weet je wat mooi is? Dat alles al aanwezig is. Jij bent al perfect, en je mag het bij mij komen ontdekken. Je bent nu al goed zoals je bent, je moet het alleen zelf gaan zien. Daar kan ik je bij helpen. Ik ga niet zeggen wat jij moet doen, jij weet zelf al de antwoorden al. Die gaan we samen of met behulp van anderen ontdekken.

Oh ja, en je bent niet de enige waar het niet zo lekker gaat.

Hey, het is oké

SUPERHAMSTER!

Leef je je eigen leven of laat jij je leven door anderen bepalen?

Stel je eens voor dat je een hamster had, die al je wensen kon vervullen. Hoe zou je leven er dan uitzien? Stel jezelf eens voor hoe je je zou voelen?

En stel je eens voor dat alles en iedereen met je meewerkt om te bereiken wat jij wil!

Wow!

EMOTIES

Emotionele problemen zijn er, om ons aan te geven dat er iets mag veranderen.

Verandering is heel moeilijk voor mensen. Wij zijn gewoontedieren. Ons lichaam is erop gericht, dat we zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Verandering kost enorm veel energie. Voel eens wat de volgende woorden met je doen als je ze leest : Scheiding, verhuizing, wisselen van school, nieuwe klas, nieuwe baan, overlijden van een dierbare.

Ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen om je problemen om te buigen in kansen. Zodra je je problemen toelaat en je er niet tegen verzet, zullen ze ook weer verdwijnen. Omarm ze met liefde en ben dankbaar dat ze je helpen om te kunnen groeien.

en nu?

HOE ZOU EEN COACHING TRAJECT ER UIT KUNNEN ZIEN?

Iedereen is uniek. Jij dus ook. Elk mens heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. een coachingstraject is daarom vaak niet voor iederen hetzelfde. Hieronder beschrijf ik een aantal fasen waar we samen doorheen gaan in een traject. De ene keer gaat het sneller dan de andere.

De fases heb ik hieronder weergegeven, maar ik heb meerdere tools om in te zetten naast coaching, zoals EMDR, Hypnose, Mindfulness, EFT, Dynamind, VortexHealing®

1.
Intake

Het is belangrijk om duidelijk te krijgen wat jij daadwerkelijk voelt. Wat ervaar je als het grootste probleem in je leven. Wat hoop je te bereiken? Samen kijken we op welke gebieden in je leven uit balans zijn.

2.
Identificatie van je probleem

Deze fase gebruiken we om je te helpen de belangrijkste ongewenste emoties te identificeren. Wat geven je emoties je aan en waar kunnen we praktisch mee aan de slag!

3.
Gewenste doel opstellen

De volgende fase is het vaststellen van het belangrijkste doel waaraan je wilt wilt werken en hierover overeenstemming bereiken. Het is belangrijk om je alleen op 1 ding tegelijk te concentreren. Wat is het eerste doel waarnaar je wilt werken?

4.
Beperkende overtuigingen

Het is belangrijk om nu duidelijk te maken wat jouw belangrijkste beperkende overtuiging is. Wat is het belangrijkste geloof dat jou weerhoudt om vooruit te komen en je doelen te bereiken?

5.
Kern identiteit

Door nog dieper in te gaan op je kern identiteit zul je beter begrijpen wat de ware aard van het probleem is. Het probleem is op een of andere manier altijd met je identiteit verbonden.

6.
Kernwaarden & prioriteiten

Samen kijken we en maken we helder wat je kernwaarden en prioriteiten zijn. Wat drijft jou nou echt? Hier door kun je verstandiger keuzes maken in overeenstemming met wat jij eigenlijk wilt.

7.
Nazorg

Nazorg wordt nog wel eens vergeten. Ik vind het belangrijk om te checken of de veranderingen die je hebt doorgevoerd ook echt werken voor jou.

Hoeveel sessies?

COACHING TARIEVEN

Een coaching traject bestaat vaak uit ongeveer 7 sessies. Ik leer je praktische tools, waarmee jij daarna zelf je eigen pad kunt bewandelen. In deze tijd ga je veel over jezelf ontdekken en uiteindelijk met veel zelfvertrouwen het leven weer tegemoet gaan.

Traject3
Speedy Gonzales

219

/pakket

  • GRATIS Kennismaking
  • 1 intakesessie (90min)
  • 2 coachsessies (60min)

Losse sessie
Even bijtanken

77

/uur

  • GRATIS Kennismaking (online/telefoon)
  • 1 coachsessie (60min)

Traject7
Leef je wens

495

/pakket

  • GRATIS Kennismaking
  • 1 intakesessie (90min)
  • 6 coachsessies (60min)

* Verdieping7 wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keuze, omdat ik van jou volledige inzet verwacht.

Psst…Wil jij makkelijker studeren?

Luister nu de hypnosesessie om beter te studeren.

Je nieuwe leven staat om de hoek!

Kom in beweging!