hypnotherapie

"KOM IN 1 TOT 3 SESSIES VAN JE PROBLEEM AF

Directe hypnotherapie voor volwassenen en jongeren.

BOEK ONLINE

Iedereen met een normale intelligentie kan gemakkelijk in hypnose. Hypnotherapie werkt het best als je ontspannen bent en je het proces zijn gang laat gaan. Een goede therapeut zou je gedachten gerust moeten stellen en je op je gemak laten voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat een therapeut er is om samen met je te werken.

Ik zal je tijdens de hypnose ondersteunen, maar je moet klaar en bereid zijn voor verandering om de therapie een een succes te laten worden. Als je wilt bewijzen dat jij echt niet in hypnose te brengen bent, dan is hypnotherapie niet voor jou bestemd.

Onderstaande klachten zijn goed te behandelen met hypnotherapie.

ADD/ADHDAngstenAlcoholverslavingAllergieënAnorexiaArtritisBedplassenBurn-outDiabetesChronische pijnChronische vermoeidheidDepressieDyslexieEpilepsieExamenvreesFibromyalgieGewichtsproblemen en eetstoornissenHoofdpijn en migraine

NagelbijtenPijnbestrijdingMenstruatieproblemenNerveuze ticsOpvliegers en menopauzeproblemenPrikkelbare Darmsyndroom PDSPosttraumatische stressstoornis PTSSStoppen met rokenSeksualiteit problemenSlaapproblemenSportprestatiesStotterenStressStudieproblemenTandenknarsenVerslavingenVerloren voorwerpenVruchtbaarheidsproblemen

HOE EFFECTIEF IS HYPNOTHERAPIE?

Een vergelijkingsstudie gepubliceerd in American Health Magazine laat zien hoe effectief hypnotherapie is ten opzichte van andere therapie vormen. Hypnotherapie heeft honderd keer minder tijd nodig dan psychotherapie met een slagingspercentage van 93%

Effectiviteit vergeleken

72%

Gedragstherapie

22 sessies

93%

Hypnotherapie

6 sessies

22%

Psychoanalyse

600 sessies

HYPNOSE ONZIN?

Het is wetenschappelijk bewezen dat hypnose bepaalde lichaamsfuncties veranderen. De persoon gaat langzamer ademen, de bloeddruk zakt en de hersenen bevinden zich in een staat tussen wakker zijn en slapen. De bloeddruk kan door hypnose veranderen en de hoeveelheden en samenstelling van hormonen, de stofwisseling en de werking van het immuunsysteem kan worden gestimuleerd.

WETENSCHAPPELIJK GEMETEN

Een hypnotische trance (en dat geldt ook voor meditatie), brengen in de hersenen een aantal fascinerende processen en fenomenen op gang volgens onderzoeker Ulrike Halsband van de universiteit van Freiburg.

Moderne technieken zoals EEG, PET en MRI kunnen deze veranderingen zichtbaar maken. De uitwerkingen van de hypnotische trance is terug te lezen via deze nieuwe technieken en daaruit komt voort dat hypnose tot veranderingen in het menselijk brein leidt. Om deze veranderingen te kunnen begrijpen en interpreteren is het belangrijk dat mensen hun weerstand tegenover hypnose overwinnen volgens Ulrike Halsband.

Bron : Neurobiologie der Hypnose, Ulrike Halsband

Hypnotherapie

HOE WERKT HYPNOSE?

Door het passeren van de kritische factor is het mogelijke om de volledige potentieel van je hersenen te gebruiken. Door direct in je onderbewustzijn de blokkades aan te pakken lossen we de problemen in de kern op.

Bovenstaande afbeelding is een vereenvoudiging van de werking van je onderbewustzijn. Je gewoonten liggen vast in je onderbewustzijn, door deze direct te veranderen kunnen we snel problemen oplossen. Vastgeroeste gewoonten en gedachten zijn veel lastiger te veranderen met je analytische normale bewustzijn. Daarom kan het lang duren voordat je met praat therapie je angsten of slechte gewoonten zoals roken wil veranderen.

Hypnotherapie helpt je om sterker in het leven te staan.

Boek nu een sessie"