Wees de held van de familie en doorbreek het trauma

Verwerk het trauma van je voorouders

Doorbreek je hardnekkige blokkade die je tegenhoudt

Heb je gemerkt dat oude familiestukken je nog steeds beïnvloeden? Voel je soms alsof er een onzichtbare hand je tegenhoudt om je diepste verlangens te vervullen? Misschien is het tijd om dieper te duiken en te helen wat al generaties lang onverwerkt is gebleven.

In deze sessie nodig ik je uit om ruimte te maken voor onverwerkte ervaringen en emoties uit het verleden, zodat je vrijer kunt bewegen in het heden en de toekomst. Samen creëren we een veilige omgeving waarin je de kracht van je voorouders kunt omarmen en je zielsmissie kunt omarmen.

De sessie duurt ongeveer 2 uur en wordt met zorg en aandacht geleid. Kosten bedragen € 150,-. Let op: deze sessie is geschikt voor mensen die bekend zijn met systemisch werk, trance of hypnose, opstellingen en/of energiewerk.

Als je voelt dat dit resoneert met jou, nodig ik je uit om contact op te nemen en een sessie te boeken. Samen kunnen we de eerste stap zetten naar een diepere verbinding met jezelf en je voorouders.

Heldenbank sessie

Soul-Profiler app

Check jouw medicijnwiel getallen

Bezielde creatie begint bij je hartsverlangen.

Ontdek jouw unieke creatiekrachten en medicijn voor de wereld en jezelf. Herken jouw unieke energie en speel het spel dat leven heet.

JIJ BENT CREATIE

Creatie is beweging. Als jij in beweging bent creëer je je realiteit. Op de snijlijn van het mannelijke en het vrouwelijke ontstaat leven. Als je seksuele energie kan stromen ontstaat magie, schoonheid en nieuw leven. Pure levensenergie maakt blij. Jij bent een krachtige creator van realiteit. Jouw vrijheid is een medicijn voor onze wereld.

Naaste de medicijnwiel numerologie werk ik graag met het creatiewiel.

Kort gezegd gaat het leven om balans. De balans tussen mannelijke naar buitengaande energie en vrouwelijke naar binnenkerende energie. Dit samenspel kun je eigenlijk heel simpel gezegd het spel van het leven noemen. Deze positieve en negatieve energie draaien constant om elkaar heen. Dit samenspel zorgt voor de aardse ervaringen die jouw ziel heeft uitgekozen in het lichaam waar je nu in zit.

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien?

Check dan mijn medicijnwiel checker app

Creatietherapie