Het is je taak om je taak te vinden

SOUL PROFILER

Wil jij graag het leven creëren wat echt bij je past? Ben jij op zoek naar je purpose? Hoe zit het met jouw zielsmissie? Wil jij graag weten wat jouw unieke talenten zijn? Leef jij nog niet in de realiteit waar jij van droomt? Wat is jouw unieke medicijn voor deze wereld?

Gebruik de Soul-Profiler app, lees het boek en creëer je droomleven. Jij bent de schepper van je eigen realiteit. Jij verdient het om op de gouden stoel in je hart te zitten.

We zijn allemaal op zoek naar ons levensdoel. Waarom ben je hier op aarde? Wat is je taak? Iedereen is uniek en is op zijn of haar manier een onderdeel van het geheel. Iedereen is een specifiek medicijn voor zijn of haar omgeving. Als jij jouw blauwdruk leeft, schep jij een mooiere realiteit voor jezelf en je omgeving.

Maak op een eenvoudige manier kennis met het medicijnwiel en de creatiewiel numerologie. Op basis van je geboortedatum worden jouw unieke creatiekrachten uitgerekend. Ontdek je unieke blauwdruk waarmee jij jouw realiteit kunt scheppen. Vanuit de vier windrichtingen en met de elementen lucht, vuur, water en aarde schep jij jouw mooiste leven hier op aarde.

Je ziel hoort op de Gouden Stoel te zitten. Jouw zielstrilling maakt het mogelijk om de dingen aan te trekken waar jij naar verlangt. Speel het spel. Je mag genieten. Geniet van de positieve én zelfs van negatieve ervaringen. Stop met overleven en reageren, neem de regie weer terug in handen.

Soul Profiler® App

Ontdek jouw unieke creatiekracht

Medicijnwiel app

Check jouw medicijnwiel getallen

Bezielde creatie begint bij je hartsverlangen.

Ontdek jouw unieke creatiekrachten en medicijn voor de wereld en jezelf. Herken jouw unieke energie en speel het spel dat leven heet.

JIJ BENT CREATIE

Creatie is beweging. Als jij in beweging bent creëer je je realiteit. Op de snijlijn van het mannelijke en het vrouwelijke ontstaat leven. Als je seksuele energie kan stromen ontstaat magie, schoonheid en nieuw leven. Pure levensenergie maakt blij. Jij bent een krachtige creator van realiteit. Jouw vrijheid is een medicijn voor onze wereld.

Naaste de medicijnwiel numerologie werk ik graag met het creatiewiel.

Kort gezegd gaat het leven om balans. De balans tussen mannelijke naar buitengaande energie en vrouwelijke naar binnenkerende energie. Dit samenspel kun je eigenlijk heel simpel gezegd het spel van het leven noemen. Deze positieve en negatieve energie draaien constant om elkaar heen. Dit samenspel zorgt voor de aardse ervaringen die jouw ziel heeft uitgekozen in het lichaam waar je nu in zit.

Daarnaast zijn er de 12 unieke scheppingskrachten die wij als mensen hebben meegekregen. Deze creatiekrachten vormen samen met het medicijnwiel een krachtige tool om je leven in balans te krijgen en volledig de emoties te kunnen ervaren die bij ons leven horen.

Als jij in balans bent, dan ben jij een krachtige creator van jouw eigen leven. Alles is creatie. Alles is bewustzijn. Alles is energie. Alles is informatie. Jij bent uniek en gelijkwaardig aan alle andere mensen op aarde.

Wil je zelf alvast eens je wiel uitrekenen en jouw specifieke creatiekrachten zien?

Check dan de Soul Profiler app op basis van het medicijnwiel

Creatietherapie