Zet de stappen die nodig zijn

Wat is je hartsverlangen? Daar mag je elke dag acties op uitvoeren. Deel je dag in met mijn timeblocking sheet.

Maarten

10/19/20233 min read

Schep voor jezelf en anderen een mooiere wereld door elke dag minstens 3 acties te doen vanuit je hartsverlangen.

Als jij je ideale leven wilt scheppen dan wordt je uitgenodigd om je intenties te volgen, de fluisteringen achterna te gaan. Als je deze subtiele fluisteringen niet registreert, dan zal het leven tegen je gaan schreeuwen in de vorm van ziekte, ellende, situaties waar je niet in wilt zitten. Fluisteringen kunnen bijvoorbeeld zijn : spontane ingevingen, dromen, situaties waar je in terecht komt, onbekende mensen die iets tegen je zeggen, symbolen langs de weg, teksten die herhaald worden.

Deze fluisteringen vertellen jou hoe je weer op je pad kunt komen. Deze symbolen zijn richtingaanwijzers voor jouw leven. Hoe beter jij jouw zuivere kern kent, hoe makkelijker het is om deze aanwijzingen te herkennen. Het leven is er vóór jou.

Dit is je nooit geleerd op school, omdat mensen die vanuit hun kern leven enorm krachtig zijn. Een mens die in zijn pure kracht staat, heeft niets van de buitenwereld nodig en is niet afhankelijk. Die is niet te manipuleren of over te halen met propaganda of reclame. Daar is weinig geld aan te verdienen..

Maar het begint allemaal in het klein, met kleine stappen in de juiste richting. Vandaar dat ik dit hulpmiddel heb gemaakt voor jou. Om elke dag een beetje meer jouw ideale leven te scheppen. Elke dag een actie met hartsverlangen.

Deze tool helpt je om jouw creaties in deze realiteit neer te zetten. Om actie te nemen, ook al zijn het maar een kleine stapjes.

Door het creatiewiel helemaal door te lopen, kom je de volgende energieën tegen. Lucht (ingeving idee), Vuur ( actie, stappen zetten), Water (Gevoelens, emotie, energie in beweging), Aarde ( nieuwe realiteit, materie).

Bij elke actie, komt ook een reactie volgens de 12 natuurwetten. Actie = Reactie.

Als je dus actie onderneemt, zal er een reactie bij je terugkomen en iets met de energie in je lichaam doen. Deze energie wordt vertaald naar gevoelens. Dat kan dus heel fijn aanvoelen, maar ook heel vervelend. Het is de kunst om deze gevoelens toe te laten, zodat ze er helemaal mogen zijn. Blije gevoelens zijn natuurlijk prettig. Vervelende, depressieve of boze gevoelens hebben we geleerd om weg te stoppen, terug in ons lichaam. Dit wordt op den duur ook wel ziekte genoemd, waar veel geld aan verdiend wordt.

Ook mensen in je omgeving vinden het vaak niet prettig als jij je depressief, vervelend of boos voelt. Dan wordt er te veel gevoeld en wordt het gesust. Och huil maar niet, stop je tranen maar weg. We gaan dan vaak afleiding zoeken. Eten, sporten, alcohol, sex, netflixen, tv, gamen, feesten, drugs, vul maar aan met je eigen "verslaving", allemaal afleiding om maar niet echt te voelen. Je kunt je dan ook echt een slaaf van deze afleiding voelen, vandaar het woord verslaving..

Waar was ik met mijn verhaal? Oh ja..

Nadat jouw levensdoel helder is geworden kun je bijbehorende stappen gaan zetten, elke dag weer. Zo kom jij steeds dichterbij een mooiere wereld voor jezelf en anderen.

Gebruiksaanwijzing :

  1. Wat is de datum van vandaag ( elke dag heeft een andere creatie energie)

  2. Wat is je belangrijkste creatie in je leven?

  3. Ga 10 minuten ongestoord zitten, je kunt het mediteren noemen.

  4. (Optioneel is het goed om je gedachten helemaal uit te schrijven en je binnentaal te registreren)

  5. Ga na hoe je je vandaag voelt?

  6. Welke ingeving heb je gekregen voor de belangrijkste creatie?

  7. Welke acties kun je daar voor doen?

  8. Schrijf wat er in je opkomt hierbij ook op in het brainstorm gedeelte.

  9. Deel je dag in blokken van een half uur, vrije tijd eerst ;)

  10. Begin je dag met een heldere blik

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download de sheet GRATIS.

Veel plezier en speelsheid ermee :)